top of page
  • Writer's pictureMinnesund vel

Gapahuken i NORD-Fløyta

Da er gapahuken i Nord-Fløyta ferdig! Det er blitt gjort en kjempeinnsats for å få den ferdig. Nå mangler det å bygge krakker inne i gapahuken, sette opp bålpanne og nytt gjerde mot parkeringsplassen slik at det ikke kommer beitedyr inn på badeplassen. Materialene til gjerde ble kjøpt inn i høst, men blir først satt opp til våren. Da skal vi ha en mer offisiell åpning av gapahuken. Vi håper at vi kan få med ordføreren til å klippe snora. Vi må takke Geir Olafsen som har vært prosjektleder for gapahuken. Han har lagt ned en enorm innsats sammen med Fred Fransson og Per Aanum. WC er også pusset opp. Vi må også takke Tom Erland Stensmo, som vi har fått villmarkspanelet av.

Vi må også takke #sparebankstiftelsen for tilskuddet vi fikk på kr 48.000 som har gjort dette mulig for oss.
56 views0 comments

Recent Posts

See All

status ungdomsklubb 2024

Vi jobber med å få i gang ungdomsklubben igjen. Det finnes midler, utstyr og vi har lokalet til å kunne drive en klubb for den flotte ungdommen vår på Minnesund. Men det trengs flere folk som ønsker å

Quiz på velhuset 15.03-2024

Minnesund Vel inviterer til Quiz på Velhuset. Ta med laget ditt og kom, eller kom alene og bli med på et lag. Vi har det sosialt og hyggelig, og det er spørsmål for alle. Salg av snacks, mat & drikke.

Σχόλια


bottom of page